Online Gratis Flash Spil

Online Gratis Flash Spil

Der er en mængde steder hvor du kan finde gratis flash spil online, her er et par sider som jeg har haft stor fornøjelse af at besøge, og som bliver besøgt mange gange af mange mennesker hver dag:

Gratisspil.dk – er sandsynligvis den danske side på nettet der har det vel største udvalg af diverse mere eller mindre brugbare spil. Jeg linker her til deres top ratede spil. Om du vil spille bordtennis eller noget andet – er her en sikker garanti for at få brændt nogle timer af. Du behøver ikke registrere for at spille.

Du kan desuden oprette en profil på GratisSpil.dk så du kan gemme dine egne favoritspil så du hurtigt og nemt kan finde dem frem igen, du får et beskedcenter, galleri, blog og venneliste samt mange andre gode ting.

 

Spigo.dk – kræver desværre at du bygger din egen spillerprofil før du overhovedet kan starte med at spille – det er dog gratis at spille på Spigo, og du kan faktisk vinde penge og andre gevinster ved at deltage på Spigo.dk.

Spigo har en del spil, udvalget er ikke overvældende, men derimod er der en væsentlig spiltid i hvert spil da der ofte er en stor dybde i spillene. Spil er gerne f.eks. hjerterfri, 7-kabale, bingo og banko. Altså ikke så meget tænkespil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)