Online gratis adventure browser spil

Online gratis adventure browser spil

Travian – er et af de mest populære browserspil i verden. Som spiller i Travian, skal du opbygge dit eget imperie, samle en stor hær og kæmpe sammen med dine allierede for verdensherredømme. Travian kan spilles gratis, men du opfordres hele tiden til at skulle opgradere til PLUS som gør tingene en hel del lettere – plus du nemmere kan få adgang til ressourcer og lignende. Opfør og udvid bygningerne i din landsby. Bygninger forbedrer din infrastruktur, forøger din råstofproduktion og lader dig udforske, uddanne og opgradere dine tropper. Du skal bruge råstoffer til at opføre bygninger og uddanne soldater.

 

Screenshot af The-WestThe West – Handler om at du er tilbage i det gamle wild-west. Opdag nye landområder og oplev spændende eventyr og dueller! Du kan spille The West helt gratis, og det har jeg gjort gennem langt tid. Der er ikke store begrænsninger mellem gratis og betalt, andet end at man kan sætte flere opgaver i kø, og har lidt mere energi til at opbygge sin karakter når man køber “guld” til det. Desuden kan du med tiden opbygge din karakter til højere og højere level og låse op for mange forskellige opgaver der kan udføres. Spillet kan spilles såvel som TEAMPLAYER som SINGLE, du behøver ikke interacte med andre spillere – selvom det for mange er mere interessant efterhånden. Du kan også deltage i f.eks. Fort Kamp hvor man er mange om at forsvare et fort.

Har du et spil du kan anbefale, vil jeg meget gerne høre om det – skriv i kommentarfeltet nedenunder, hvorefter jeg vil lave et review af dette spil.