Online Gratis Flash Spil

Online Gratis Flash Spil

Der er en mængde steder hvor du kan finde gratis flash spil online, her er et par sider som jeg har haft stor fornøjelse af at besøge, og som bliver besøgt mange gange af mange mennesker hver dag:

Gratisspil.dk – er sandsynligvis den danske side på nettet der har det vel største udvalg af diverse mere eller mindre brugbare spil. Jeg linker her til deres top ratede spil. Om du vil spille bordtennis eller noget andet – er her en sikker garanti for at få brændt nogle timer af. Du behøver ikke registrere for at spille.

Du kan desuden oprette en profil på GratisSpil.dk så du kan gemme dine egne favoritspil så du hurtigt og nemt kan finde dem frem igen, du får et beskedcenter, galleri, blog og venneliste samt mange andre gode ting.

 

Spigo.dk – kræver desværre at du bygger din egen spillerprofil før du overhovedet kan starte med at spille – det er dog gratis at spille på Spigo, og du kan faktisk vinde penge og andre gevinster ved at deltage på Spigo.dk.

Spigo har en del spil, udvalget er ikke overvældende, men derimod er der en væsentlig spiltid i hvert spil da der ofte er en stor dybde i spillene. Spil er gerne f.eks. hjerterfri, 7-kabale, bingo og banko. Altså ikke så meget tænkespil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)

Online Gratis Browser Spil

Online Gratis Browser Spil

Der er utroligt mange online browser spil, nogle af dem er gratis – faktisk de fleste kan man spille helt gratis.

Der er så oftest det ene men, at man for en sum kan købe sig til flere forskellige fordele.

Det ændrer dog ikke på, at man kan spille det gratis, og her er der en liste på nogle spil jeg har spillet online igennem tiden – helt gratis.

Fordele med browser spil er netop, at det er muligt at spille disse på langt de fleste computere rundt omkring, arbejdscomputere og i skolen. Der skal nemlig ikke installeres noget specielt, i nogle enkelte tilfælde kræver det dog at der er installeret Flash på computeren, men det er mere reglen end undtagelsen at det er der.

Se yderligere i en af disse kategorier
Online gratis adventure browser spil
Online Gratis Flash Spil

Bemærk: Har du et spil du kan anbefale, vil jeg meget gerne høre om det – skriv i kommentarfeltet nedenunder, hvorefter jeg vil lave et review af dette spil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Online gratis adventure browser spil

Online gratis adventure browser spil

Travian – er et af de mest populære browserspil i verden. Som spiller i Travian, skal du opbygge dit eget imperie, samle en stor hær og kæmpe sammen med dine allierede for verdensherredømme. Travian kan spilles gratis, men du opfordres hele tiden til at skulle opgradere til PLUS som gør tingene en hel del lettere – plus du nemmere kan få adgang til ressourcer og lignende. Opfør og udvid bygningerne i din landsby. Bygninger forbedrer din infrastruktur, forøger din råstofproduktion og lader dig udforske, uddanne og opgradere dine tropper. Du skal bruge råstoffer til at opføre bygninger og uddanne soldater.

 

Screenshot af The-WestThe West – Handler om at du er tilbage i det gamle wild-west. Opdag nye landområder og oplev spændende eventyr og dueller! Du kan spille The West helt gratis, og det har jeg gjort gennem langt tid. Der er ikke store begrænsninger mellem gratis og betalt, andet end at man kan sætte flere opgaver i kø, og har lidt mere energi til at opbygge sin karakter når man køber “guld” til det. Desuden kan du med tiden opbygge din karakter til højere og højere level og låse op for mange forskellige opgaver der kan udføres. Spillet kan spilles såvel som TEAMPLAYER som SINGLE, du behøver ikke interacte med andre spillere – selvom det for mange er mere interessant efterhånden. Du kan også deltage i f.eks. Fort Kamp hvor man er mange om at forsvare et fort.

Har du et spil du kan anbefale, vil jeg meget gerne høre om det – skriv i kommentarfeltet nedenunder, hvorefter jeg vil lave et review af dette spil.